Skip to main content

BEIARELVA 2021

Etter flere måneder uten aktivitet på Beiarelva si hjemmeside, er vi endelig i gang igjen med å formidle nyheter og informasjon til alle våre lesere. Stansen skyldes endel interne problemer med siden, og til ei avveksling kan vi ikke denne gangen skylde på Koronaviruset. Imidlertid er vi nå «på lufta» igjen, og det ser vi fram til. Håper å unngå flere problemer.

Vi har allerede tilbakelagt nesten to måneder av det nye året, og kan konstatere at kontrastene kan være store, ikke minst værmessig. Mens fjoråret ble innledet med mildvær og tilhørende flom og isgang i elva vår, har årets utgave av vinteren, sålangt, kunne by på tørrvær og frost.

Begge variantene har jo skapt diverse utfordringer. For mye vann kan jo være like utfordrene som for lit vann, men begge variantene har jo medvirket til en smule medieoppmerksomhet.

Manglende aktivitet på hjemmesida vår, er ikke ensbetydende med liten aktivitet ellers i organisasjonen. Vinteren har vært preget av stor møteaktivitet på forskjellige områder, med hovedfokus sålangt på rehabilitering av fisketrappene i Høgforsen. Et krevende prosjekt, hvor flere aktører er involvert sammen med oss, og hvor vi håper å kunne presentere et ferdig forprosjekt til årsmøtet, som er berammet til 16 april.

Ellers vil vi ha fokus på arbeidet med hjemmesida vår. Vi ser at det er ganske utfordrende å få denne til å funksjere slik som vi ønsker. Hjemmesida er vårt «ansikt utad», og vår fremste kontakt med alle våre fiskevenner, og det ønsker vi å lykkes med. Vi ser fram til å få dette til, og vi ser framfor alt fram til å kunne ønske alle velkommen til «sommerens vakreste eventyr»; fisket i Beiarelva.

Leder i Beiarelva SA, Helge Osbakk