Sølvsmia renner i Beiardalen

Fang drømme­fisken!

  Målt i laks per kilometer elv, er Beiarelva Norges beste lakseelv blant de større og store elvene. Etter at vi innførte den nye kvotemodellen, har gytebestanden av hunnlaks økt med omlag 300%. Kom til oss og fang drømmefisken, vær mer å forsterke entusiasmen langs elvebredden og holde fokuset på forvaltningen oppe!

  Beiarelva klargjøres for sesongstart

  Tross et iherdig coronavirus, her i Beiarn klargjøres elva til sesongstart. For dem som ikke har funnet ut av det enda, så starter fisket fredag 19 juni kl. 1200.

  Beiarelva i "Coronatider"

  Årets fiskesesong nærmer seg, og Beiarelva åpner den 19 juni som planlagt. Fra styret sin side legges det ingen restriksjoner på hvem som får komme til oss å prøve styrken mot laksen.

  Vi søker laksevert i Beiarelva

  Beiarelva SA søker etter en person som kan være laksevert i tidsrommet 15.06. - 14.09.20. Det er også mulig å søke på 50% av stillingen.

  Slik forvaltes laksen i Beiarelva

  Eventyrlig snuoperasjon

  Fra å være i svært dårlig stand etter en runde med gyro, etterfulgt av overfiske, var det mange som var redde for den vakre elva vår og dens fremtid. Sammen med lokale krefter, Norsk Villaksforvaltning, fylkeskommune og lokal næring, ble en ny forvaltning innført i elva. Etter kort tid kunne vi alle bevitne at elva hadde hatt en eventyrlig snuoperasjon. 

  Alt handler nå om å være føre var, restaurere laksetrappene og føre den nå stabile laksestammen opp og videre inn Beiardalen. Det ser lyst ut for laksen, sjøørreten og for de fiskeintereserte i elva.

   

  Samarbeidspartnere

  Følg oss

  Nyhetsbrev

  Registrer deg her …