Skip to main content

Laksefisket er slutt. Velkommen til sjøørretfest!

  • Laksevert
  • Blogg

Laksesesongen i Beiarelva er nok en gang over. Fra Storjordbrua og ned til sjøen er det fortsatt mulig å fiske sjøørret. Takk til dere som har vært her og velkommen til dere som vil prøve dere på sjøørreten!

9083220329644869235Det har vært en spesiell sesong grunnet flom og virus. Fiskerne har vært sporty og fisket i flomvann og respektert corona tiltakene. Her får en laks friheten tilbake. Foto: Robert Selfors, Laksevert

Tusen takk til alle som i sommer har valgt å bruke timer og dager lags Beiarelva. Vi håper dere har hatt mange fine fiske- og naturopplevelser i denne vakre dalen. Fisket etter laks er nå avsluttet (31.08), men sjøørretfisket fortsetter for fullt, frem til- og med 14. September. Husk at dette fisket kun gjelder sjøørret, at laks må settes tilbake og det foregår kun fra Storjordbrua og ut mot sjøen.
 
Elva ligger der, og dere er velkomne!  Det er fullmånetid, storsjø og fine værprognoser inn i helgen. Med andre ord; gode forhold for sjøørret som venter på rette forhold for å begynne å gå på elva.

Skitt fiske!

DSC03744 foto av Robert Selfors