Soløy

Soløy er den nederste sonen i elva på østre side. Den er populær for erfarne sjøørretfiskere, men potensialet på dette strekket blir aldri utnytter til det fulle. Derfor kan man i mange tilfeller ha nesten hele sonen for seg selv, og fiske døgnet rundt. 

Fiskemessig er tilgangen på fisk nesten alltid jevn, og selv på lav vannstand kan man oppleve Beiarelva på sitt beste på sandbankene nær sjøen. De fleste fisker med flue eller mark, men slukfiske har også store potensialer i de dype partiene og ut mot sjøen. 

Sonen går fra Dalan, mot grensen til Moldjord og ned til Mulhammaren ute mot grense elv/sjø. Det er opprettet flere parkeringsplasser langs sonen, og det sonen har et eget grillhus/gapahuk med grill, toalett parkering. I tillegg ligger det et praktisk tilrettelagt område for camping, hvor fiskere eller andre tilreisende kan overnatte i telt, bobil eller campingvogn. Strøm kan leies. 

 • Fiskekort (18)

  Dagskort:
  150,- kr.

  Sesongkort:
  1600,- kr

  Rekrutteringskort:
  Gratis for barn under 16 år som fisker i lag med en voksen.

  Kortsalg:
  Ole Steinar Svendsen Phone: +47 95365806 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  Otto Johan Navjord Phone: +47 97061192  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Gapahuker (1)

  Sonen har ikke en klassisk gapahuk men et grillhus som mange fiskere bruker. En åpen campingplass m/strøm er også nær elva.

 • Parkering (1)

  Vi har en stor og lett tilgjengelig parkeringsplass rett bak gapahuken. Her er det plass til 4-5 biler. 

 • Toalett (1)

  I nærheten av grillhuset finnes et toalett

 • Kontakt oss

  Leder: Otto Johan Navjord

  Telefon: 97 06 11 92

Velkommen til oss