Os

Her finner du en fin elvestrekning på 2,9 km som grenser til Ness i sør og Strand i nedre del. Hele sonen er svært godt egnet for både flue og slukfiske.
Sonen starter ved Einan, der elva renner rolig. Når vi kommer til Einanhøla, forandrer sonen karakter, og i Jarfall renner elva gjennom stryk med store steiner før den igjen går over til roligere oppførsel til den kommer til Skoodden. Elva får på ny opp farten et stykke før den kommer inn i osen. Siste biten fra Skoodden til grense Strand, minner elva om en flod.
Den nederste delen av sonen leies kun ut som fluefiskesone. Her er det ikke er motfiske fra andre siden av elven, da eiendom(Teinnøyra) tilhører Os.
I Einan finnes det en gapahuk med bålplass, utedo og skiltet parkering. Ved Skoodden finnes 2 gapahuker, En mindre og en stor. Begge gapahukene har bålplass. Ved Skoodden finnes også utedo og oppmerket parkering. Ved gapahukene er det mulig å kjøpe ved. Informasjon om betaling finnes på plassene.
I tillegg til dette finnes det en benk med fin utsikt over elven ved Åbakkan på Os og et ekstra utedo i nedre del av elvestrekningen i Einan.
Livbøyer finnes i Einan, Åbakkan og ved Skoodden.
Informasjon om fiskeregler og annen info finnes ved gapahuker og infotavle.

Fasiliteter

Gapahuker: 3

Parkering: 3

Toalett: 3

Ildsted: 3

Laksehåv: 3

Søppelkasser: 3

Fiskekort

Antall fiskekort: 15

Dagskort:
Kr. 450,-
Fluefiskesonen kr. 600,-

Halvdagskort:
Kr. 300,-

Rekrutteringskort:
Gratis for barn under 16 år som fisker i lag med en voksen.

Gårdskort:
Kr. 500,-

Kortsalg:
Scanatura:
www.scanatura.no

Kontaktperson:
Fredrik Hansen Hjemaas:
Telefon: +47 41129158
E-post: os.grunneierlag8110@gmail.com

Galleri