Selfors

Fiskesone Selfors er en kort men variert strekning på 1,2 km med tre hovedfiskeplasser, men med fine muligheter for fiske langs hele strekket fra Ågrøva til Førsn. Nedre del er preget av fine strømpartier med store steiner i elvebotnen, noe som gir fisken gode standplasser. Langs øvre del renner elva stille. Her kan man ved middels til lav vannstand stå på åpne sandbanker å fiske.
Fiskesonen er godt egnet til leie for grupper på inntil 6 personer. Ved middels til lav vannstand i elva er Selfors et fint valg for fiskende barnefamilier med sine sandbanker, steinstrender og to gapahuker og utedo. Fasilitetene er enkle, men gir mulighet for opphold over lengre tid. Grunneierlaget sørger for at det er ved i gapahukene til sine fiskende gjester. I gapahukene finner man også håver, informasjon om fiske i Beiarelva og skjellprøvekonvolutter.
På gården rett opp av gapahuken er det nå mulighet for leie av en stor totalrenovert 2 etg. bolig. Merethe har 4 store soverom med sengeplass for 5-7 personer, 2 bad og 1 toalett ekstra i yttergang. Stort kjøkken og stor stue med utsikt ned til elva og våre flotte fjell, Høgtind, Småtindan og Siritind. Er det småkjølig så kan du fyre opp i vedovnen, eller du kan nyte fine sommerdager ute på terassen. Vi har også fryser du kan låne og plass for tilberedning av fangsten. Våren 2024 kommer det egen side på facebook som vil hete Selfors utleiebolig. Foreløpig kan du kontakte meg for booking på tlf. 90620870 Hjertelig velkommen!
På Selfors kan man hilse på kalver og kyr, og det hender man får selskap av firbente, nysgjerrige venninner når det noen uker om sommeren beites langs elva. En av våre grunneiere tilbyr også overnatting. Det er liten plass til oppstilling av campingvogn, men det er mulig å sette opp telt i nærheten av gapahukene. Parkering ved Selfors bru, i krysset til Savjordveien eller ved Lisjåkjeften.
Velkommen til oss på Selfors!

Fasiliteter

Gapahuker: 2

Parkering: 3

Toalett: 2

Ildsted: 2

Laksehåv: 2

Søppelkasser: 2

Fiskekort

Antall fiskekort: 6

Dagskort:
Juni, juli, august kr. 400,-
September kr. 250,-

Halvdagskort:
Hele sesongen kr. 250,-

Sesongkort:
Kr. 3000,- som gjelder fra 15. juni – 14. september

Rekrutteringskort:
Gratis for barn under 16 år som fisker i lag med en voksen.

Kortsalg:
Scanatura:
www.scanatura.no

Kontaktperson: Anne Maren Wasmuth:
Telefon: +47 48092659

Kontaktperson: Merethe Selfors:
Telefon: +47 90620870

Galleri