Molid

Molid er en kort og idyllisk sone på 600m. Elva er stort sett sakteflytende over en relativt dyp renne med flotte marbakker å fiske mot. I slutten av sonen tar strømmen seg opp og byr på et idyllisk fiske med en av Beiarelvas flotteste utsikter!

Sonen er ansett som en typisk sluk og marksone, men dyktige fluefiskere har ingen problemer med å nå storfisken som stopper i renna. Omlag halvparten av sonen er det dypt og lite strøm, og godt egnet til fiske selv om elva er stor. Molid er fra gamle dager kjent som et meget bra vald for laksefiske (Leiråhøla, Molidbakkan og Ellinhøla). På høsten et bra vald for sjø-ørretfiske. Øvre grense er Leiråga, nedre grense Merkåga.

Det er god plass for å sette opp telt, campingvogn eller bobil. Ønsker du å campe hos oss må dette avtales å forhånd med grunneier tlf. 90620870. Skal du benytte gapahuken må det kjøpes fiskekort, da gapahuken er forbeholdt fiskerne. 

Molid har også 2 uleieboliger som er meget populære.

På Øverjorda driver Merethe og Geir utleie av en flott og ny leilighet med 4 soverom, bad, kjøkken og stue. Du får ferske gårdsegg når du kommer, og vi kan tilby kort vei til gapahuk, plass for fangsten i fryser, gode turmuligheter og en fantastisk utsikt. Du kan bestille hos oss på tlf. 90620870, og du kan gå inn og sjekke vår egen hjemmeside på facebook (5) Molid Utleiebolig | Facebook

Eva Wennberg leier ut et koselig lite hus like ovenfor gapahuken. Du kan nå henne på tlf. 90119073

 • Fiskekort (3)

  Antall fiskekort: 
  3

  Dagskort:
  Døgnkort 15-30 juni: 450,-
  Fra 1. juni/ut sesongen: 400,-

  Halvdagskort:
  kr 250,-

  Sesongkort:
  kr 2 500,-

  Rekrutteringskort:
  Gratis for barn under 16 år som fisker i lag med en voksen.

  Fjellkort:
  Dagskort Kroner 100,- og sesongkort Kroner 500,- Kontakt grunneier på tlf. 90620870

  Kortsalg:
  www.scanatura.no
  Kontakt: Laksekontoret på Storjord +47 47518022

 • Gapahuker (1)

  I sonen har vi en gapahuk med flott utsikt over elva og parkeringsplass og toalett bare noen få meter bak. Elva nås med en praktisk trapp og det er pent og ryddig rundt gapahuken. 

  På stedet finner du en stor og effektiv steinovn som også fungerer godt å lage mat i. I tillegg finner du en stor håv, livbøye og søppelkasse. 

 • Parkering (1)

  Vi har en stor og lett tilgjengelig parkeringsplass rett bak gapahuken. Her er det plass til 4-5 biler. 

 • Toalett (1)

  Gapahuken har utedo ved siden av gapahuken

 • Kontakt oss

  Leder: Thomas Johansen

  Telefon: 41446213

  Overnatting: kontakt Merethe Selfors tlf. 90620870

Velkommen til oss