Molid

Molid er en kort og idyllisk sone på 600m. Elva er stort sett sakteflytende over en relativt dyp renne med flotte marbakker å fiske mot. I slutten av sonen tar strømmen seg opp og byr på et idyllisk fiske med en av Beiarelvas flotteste utsikter!

Sonen er ansett som en typisk sluk og marksone, men dyktige fluefiskere har ingen problemer med å nå storfisken som stopper i renna. Omlag halvparten av sonen er det dypt og lite strøm, og godt egnet til fiske selv om elva er stor. Molid er fra gamle dager kjent som et meget bra vald for laksefiske (Leiråhøla, Molidbakkan og Ellinhøla). På høsten et bra vald for sjø-ørretfiske. Øvre grense er Leiråga, nedre grense Merkåga.

Det er god plass for å sette opp telt, campingvogn eller bobil. Vi selger kun 4 sesongkort, så her er det først til mølla.

 • Fiskekort (3)

  Antall fiskekort: 

  3

  Dagskort:

  Ut juni kr. 350,-

  Resten av sesongen kr. 300,-

  250,- kr i september

  Halvdagskort:

  250,- kr

  Sesongkort:

  1600,- kr (Maks 4)

  Rekrutteringskort:

  Gratis for barn under 16 år som fisker i lag med en voksen.

  Kortsalg:

  Kun Scanatura

 • Gapahuker (1)

  I sonen har vi en gapahuk med flott utsikt over elva og parkeringsplass og toalett bare noen få meter bak. Elva nås med en praktisk trapp og det er pent og ryddig rundt gapahuken. 

  På stedet finner du en stor og effektiv steinovn som også fungerer godt å lage mat i. I tillegg finner du en stor håv, livbøye og søppelkasse. 

 • Parkering (1)

  Vi har en stor og lett tilgjengelig parkeringsplass rett bak gapahuken. Her er det plass til 4-5 biler. 

 • Toalett (1)

  Gapahuken har utedo ved siden av gapahuken

 • Kontakt oss

  Leder: Thomas Johansen

  Telefon: 41446213

Velkommen til oss