Skip to main content

Os

Her finner du en fin elvestrekning på 2,9 km som grenser til Ness i sør og Strand i nedre del.

Hele sonen er svært godt egnet for både flue og slukfiske.

Sonen starter ved Einan, der elva renner rolig. Når vi kommer til Einanhøla, forandrer sonen karakter, og i Jarfall renner elva gjennom stryk med store steiner før den igjen går over til roligere oppførsel til den kommer til Skoodden. Elva får på ny opp farten et stykke før den kommer inn i osen. Siste biten fra Skoodden til grense Strand, minner elva om en flod.

Den nederste delen av sonen leies kun ut som fluefiskesone. Her er det ikke er motfiske fra andre siden av elven, da eiendom(Teinnøyra) tilhører Os.

I Einan finnes det en gapahuk med bålplass, utedo og skiltet parkering. Ved Skoodden finnes 2 gapahuker, En mindre og en stor. Begge gapahukene har bålplass. Ved Skoodden finnes også utedo og oppmerket parkering. Ved gapahukene er det mulig å kjøpe ved. Informasjon om betaling finnes på plassene.

I tillegg til dette finnes det en benk med fin utsikt over elven ved Åbakkan Os og et ekstra utedo i nedre del av elvestrekningen i Einan.

Livbøyer finnes i Einan, Åbakkan og ved Skoodden.

Informasjon om fiskeregler og annen info finnes ved gapahuker og infotavle.

 • Fiskekort (15)

  Dagskort:
  450,- kr.
  Fluefiskesonen 600,- kr.

  Halvdagskort:
  300,- kr

  Rekrutteringskort:
  Gratis for barn under 16 år som fisker i lag med en voksen.

  Kortsalg:
  www.scanatura.no

  • JAN HELGE EINAN, Phone: +47 97724927 Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • DANIEL RASCH JACOBSEN, Phone: +47 40537686

  • FREDRIK HJEMAAS, Phone: +47 41129158
  Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  KONTAKTPERSON: FREDRIK HANSEN HJEMAAS: +47 41129158  

  EMAIL: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. • Gapahuker (5)

  Det er 5 gapahuker jevnt fordelt over sonen

 • Parkering (3)

  Det er tre parkeringsplasser i sonen 

 • Toalett (3)

  Det er tre toalett på sonen

 • Kontakt oss

  Leder: Thorgeir Os

  Telefon: 41302063

Velkommen til oss