Trones

Trones er med sine 5,2km den lengste sonen i Beiarn. I tillegg til å være lang og veldig variert, er den også klart en av de mest populære. Her kan fiskere med alle redskapsformer avfiske en rekke forskjellige fiskeplasser.

Strekning med stryk, steinblokker, grus og stein dominerer bunnsubstratet. Fiskesonen til Trones Grunneierlag strekker seg fra Heståga i sør, nedenfor Hauforsen og nedover til Sandspiråga med grense til Ness. 

Tronessonen har svært gode fiskeplasser, som Heståga, Trohøla, Lisjåkjeften, Raubergan, Innerhølmen, Berrilia, Vedvika og Sandspirlia.

 • Fiskekort (25)

  Dagskort:
  Åpningsuka 15. til 19. juni er prisene 450 for et dagskort og 300 for et ettermiddagskort. / Resten av sesongen er det 400 for dagskort og 250 for ettermiddagskort.

  Rekrutteringskort:
  Gratis for barn under 16 år som fisker i lag med en voksen.

  Gårdskort:
  Kr. 500,-

  Kortsalg:
  www.scanatura.no
  Sigmund Troli & Sønn Phone: +47 75568701

 • Gapahuker (5)

  I sonen har det blitt satt opp flere fine gapahuker med flott utsikt over elva. Disse har ofte en parkeringsplass og toalett i nærheten.

  På de fleste gapahuker finner du et ildsted, håv, hvilekasse, et bord og et velstelt området hvor du kan fiske og kose deg. 

 • Parkering (9)

  Jevnt fordelt over hele sonen har det blitt satt opp hele 9 parkeringsplasser. Disse er merket med skilt og er lette å finne. 

 • Toalett (5)

  Gapahukene har utedo tett på.

 • Kontakt oss

  Leder Trones grunneierlag: 

  Egil Larsen

  Telefon: 91313554

Velkommen til oss